Τα πορτοκάλια Newhall μπορούν να θεωρηθούν λιγότερο όξινα πορτοκάλια σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες.
Το ποσοστό οξύτητας κυμαίνεται από 1 έως 1,5%.
Σημειώστε πώς αυτή η ποικιλία με ξανθό χυμό μπορεί να παραμείνει προσκολλημένη περισσότερο στο δέντρο
στην περίοδο ωρίμανσης, αυξάνοντας κατά συνέπεια τη συγκέντρωση ζάχαρης μέσα στα πορτοκάλια.
Κύριες βιταμίνες: Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη C
Γεύση: Πολύ ευχάριστη γεύση, με ξανθό και χωρίς κουκούτσια χυμό.
Περίοδος συγκομιδής: από Νοέμβριο έως Ιανουάριο.
Διαστάσεις: 200-250 γρ.